12 Aralık 2012 Çarşamba

Macera ve 3d Oyunlar


Oyunlar bir çok insan tarafından çeşitli siteler üzerinde oynanır. Özellikle çocuklar ve yetişkinler tarafından oynanan macera ve 3d oyunlar çeşitli siteler üzerinde internet ortamında bulunan çeşitli oyunlar arasındadır. Aşağıda yer alan çeşitli oyunları örnek olarak sizlere sunuyor ve keyifle oynamanızı bekliyoruz. Oyunların bir çoğunda yer alan düşünce ve karakterler özenle seçilmiş olması yanında sürükleyici ve macera dolu olmasıda büyük bir avantaj sağlıyor. Aşağıda yer alan listeyi kullanarak oyunları oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler.<




7 Aralık 2012 Cuma

Yeni Oyunları Keyifle Oynayın


Çocuklar oyunları çeşitli siteler üzerinde ararken bir çok oyun ile karşılaşır ve bu oyunlar arasında en çok ilgi çekenleri severek oynarlar. Bu kış günlerinde nerdeyse tüm vaktini bilgisayar başında geçiren çocuklar en güzel ve en yeni oyunları seçmek için tüm vakitlerini harcarlar. Bu oyunlar arasında en çok ilgi çeken oyunlar çizgi film karakterlerinin yer aldığı oyunlar olurken aynı zamanda beceri oyunlarıda oldukça ilgi çeker. Yeni nesil oyunların bilgisayar donanımlarını sonuna kadar kullanma isteği olan oyunlar insanları değişik oyun kategorilerine yönlendirir. Bu oyunlar arasında yer alan 3d oyunlar ve webcam oyunları ise yeni nesil oyunlar arasında gösterilebilir. Biz sizler için yine bir araştırma yaparak aşağıda yer alan favori oyun listesini oluşturduk.




28 Kasım 2012 Çarşamba

Kafa Futbolu Oyunu


Son dönemlerde üretilen spor oyunları arasında en çok ilgi gören oyunlardan biri olan kafa futbolu oyunu internet üzerinde çeşitli siteler üzerinde yer almaktadır. Sitelerin tamamında bir çok kafa futbolu oyunu yer alırken biz sizler için bir araştırma yaparak aşağıda yer alan listeyi oluşturduk. En güzel kafa futbolu oyunlarının yer aldığı listeyi aşağıda görebilirsiniz.

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • İki Kişilik Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Koca Kafalar futbol

  • İki Kişilik Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Koca Kafalar futbol

  • Kafa futbolu

  • Koca Kafalar futbol

  • Koca Kafalar

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • 25 Kasım 2012 Pazar

    En Güzel Ameliyat Oyunları


    Doktor ve ve hemşire oyunları insanların küçüklüğünden beri hep ilgisini çekmiş ve oynanmıştır. Çocukken en çok oynanan oyunlarımız arasında, hatırlarsanız "doktorculuk" vardı :) Günümüzde oyun anlayışı tamamen değiştiği ve bilgisayar başında oynandığı için bir çok farklı tür ve kategoride oyun hazırlanmakta. Ameliyat oyunları bu tip oyunlardan hoşlananlar için hazırlanmış hastane oyunları içermektedir. Bu bölümde yer alan oyunlar ile hasta muayene edebilir, yada diş hekimi olarak gelen hastaların dişlerine müdahalede bulunabilirsiniz. Otopsi doktoru, kalp pili ameliyatı ve estetik ameliyatı bu bölümde en çok sevilen oyunlar arasında yer almaktadır. Sektörün gelişmesi ile her geçen gün daha kaliteli ameliyat oyunları piyasa girmektedir. ameliyatoyunu.org editörleri bu oyunları büyük bir titizlikle inceleyerek en iyilerini sizlere sunmaktadır. Dünyanın en iyi oyunlarının yer aldığı sitemizde Türkçe açıklamaları ile en iyi ameliyat oyunlarını kolaylıkla oynayabilirsiniz. Kategorinin üst bölümünde yer alan menüde sırası ile en çok oynanılan oyunları takip edebilirsiniz. Hemen altında ise kategoriye yeni eklenen ameliyat oyunlarını görebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz
    Doktor ve ameliyat oyunları insanların küçüklüğünden beri oynamaktan hoşlandığı oyun türleri arasında yer almaktadır. Oyun tutkunları tarafından çok sevilen bu bölüm için bir çok yeni ve güzel oyunlar yapılmaktadır. Bu bölümde bacak, kol ameliyatının yanı sıra diş çekme yada daha farklı ameliyat oyunlarında ulaşabilirsiniz. Sitemizin bu bölümündeki bütün oyunlara diğer bölümlerde olduğu gibi ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. En güzel ameliyat oyunları için ameliyatoyunu.org size yeter! Aşağıda ameliyat oyunlarını oynayabileceğiniz diğer adresleri listeledik.




    1. Ameliyat Oyunları

    2. Ameliyat Oyunu

    3. Ameliyat Oyunları

    4. Ameliyat Oyunu Oyna

    5. Ameliyat Oyunları

    6. Ameliyat Oyunu

    7. Ameliyat Oyunu

    8. Ameliyat Oyunu Oyna

    9. Ameliyat Oyunları

    10. Ameliyat Oyunları

    11. Ameliyat Oyunu Oyna

    12. Ameliyat Oyunu

    13. Ameliyat Oyunu

    14. Ameliyat Oyunu Oyna

    11 Kasım 2012 Pazar

    Oyunlar


    Bildiğiniz gibi oyun sektörü oldukça gelişmiş ve gelişmekte olan başlıca sektörlerden biri olmaktadır. Bu aşama da insanlar ilgi alanlarına ve zevklerine göre çeşitli oyunları tercih etmektedir ki bu oyunlar arasın da yer alan bir diğer kategori de çizgi film oyunları olmaktadır. Özellikle ufak yaşta ki ve genç yaşta ki oyun severler çizgi film oyunlarına bir hayli ilgi duymaktadır. Bildiğiniz gibi; çizgi film sektörü oldukça gelişmiş olan bir sektördür ve bir çok kişi çeşitli çizgi filmlere ciddi oranda ilgi duymaktadır. Firmamız ise; sizlere özel olarak hazırlamış olduğu İnternet sitesi üzerinden bu çizgi filmler ile ilgili bir çok oyunu sorunsuz bir biçim de sizlere sunmakta bu konu da gerekli olan desteği sağlamaktadır. Yani; izlemekten hoşnut olduğunuz bir çok çizgi film ile ilgili oyuna sitemiz üzerinden sorunsuz bir şekil de dilediğiniz her an sizler de ulaşabilirsiniz.

    Sitemiz, her şeyden önce tamamen özel bir yapıda hazırlanmıştır. Yani; diğer sitelerden bir hayli farklıdır. Sizlere en kısa süre içerisin de en iyi ve en sorunsuz oyun oynama zevkini sağlamak adına özel olarak tasarlanmıştır. Bu nedenle de dilediğiniz oyuna en kısa süre içerisinde tek bir tık ile ulaşmanız ve bu oyunu herhangi bir sorun meydana gelmeden rahatlık ile oynamanız mümkün durum da olmaktadır. Alt yapımız da gene bu şekilde sağlanmaktadır. Siz değerli kullanıcılarımızın herhangi bir kesinti ile karşılaşmadan tüm oyunları kesintisiz ve sınırsız bir biçim de oynayabilmesi doğrultusun da alt yapımız özel olarak sunulmaktadır. Üstelik; tüm bu mükemmel alt yapı ve oyun oynama konusun da ki kesintisiz hizmeti sizlere ücretsiz olarak sunmaktayız. Yani; tek yapmanız gereken dilediğiniz an tek bir tık ile sitemizi ziyaret etmek ve tüm oyunları anında oynamaktır.

    Şunu da bilmelisiniz ki; çizgi film oyunları kategorisi içerisin de yer alan tüm oyunları firmamız özel olarak bir araya getirmiş ve derlemiştir. Yani, tüm oyunları anında herhangi bir zorluk ya da sorun meydana gelmeden bulmanız mümkün durum da olmaktadır. Bu aşama da ise; hoşunuza giden ya da oyununu oynamak istediğiniz çizgi filmi direkt olarak bulmanız ve kısa süre içerisin de oynamanız sitemiz sayesin de mümkün durumda olmaktadır. Sitemizin bu hizmette ki en temel amacı oyun çöplüğüne dönmüş olan bir platform yaratmak yerine; sizlere direkt olarak aradığınız oyunları sunmaktır. Bu nedenle de bir çok oyun ve kategori içerisin de kaybolmadan tek bir tık ile sizlerde tüm oyunlara aradığınız şekilde ulaşabilirsiniz.

    Haydı, hiç durma! Sende istediğin çizgi filmin oyununu güven içerisin de oynamak için tek bir tık ile sitemizi ziyaret et ve kesintisiz, ücretsiz şekil de dilediğin oyunu oynamanın tadını çıkar. Boş vakitlerini çok daha sorunsuz ve çok daha eğlenceli bir biçim de geçir. Unutma; zaman önemlidir ve boş vakitlerinizi eğlenceli bir biçim de sevdiğiniz şeyleri yaparak geçirmek her zaman iyidir. Sitemiz ise; sevdiğiniz çizgi filmlerin, oyunları kesintisiz olarak sizlere sunmak ile bu şekil de daha mutlu ve daha eğlenceli bir biçim de anınızı değerlendirmeniz adına sizlere destek olur.



    Sitemiz üzerinde yer alan oyun kategorilerinden bazıları aşağıdaki gibidir.









    5 Ekim 2012 Cuma

    Neon Araba






    Bu oyunun amacı arabanın rengini yolun rengine uydurarak arabanın devrilmeden ilerlemesini sağlamak. Oyunda ilerlemek için W tuşuna, geri gelmek için S tuşuna, sağa dönmek için D tuşuna, sola dönmek için A tuşuna basmalısınız. Oyunda arabanın rengini değiştirmek için yön tuşlarını kullanmalısınız. Sağ alt kısımda oyunda hangi yön tuşunun hangi renge dönüştürdüğü veriliyor. Ordan yardım alabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Start( başla) tuşuna basarak oyunu başlatabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz...





    Neon Araba



    Uzay Mekiği






    " start game " yazısına tıklayarak oyunumuza giriş yapabilirsiniz. Uzay mekiğini yön tuşları ile yönlendireceksiniz. Ve dünyaya benzeyen sembolun içerisine girmeye çalışacaksınız. Bir sonraki bölüm içerisinde yeşil alanlara değmeden sembolleri toplayıp, bitiş noktasına değmelisiniz. Zorlu bir oyun sizi bekliyor. İyi Eğlenceler.





    Uzay Mekiği



    1 Ekim 2012 Pazartesi

    Sörf Tutkunu






    Sörf yapan kızımıza MOUSE yardımıyla sörf giysilerinden seçimler yaparak giydiriyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





    Sörf  Tutkunu



    30 Eylül 2012 Pazar

    3D ATV






    En güzel heyecan dolu oyunları karşınıza getirmeye devam ediyoruz. Bu sefer ki maceramıza atv motoru ile devam ediyoruz. Üç boyutlu atv motoru ile maceraya atılıyoruz. Oyuna başlamak için " START GAME " butonunu kullanın. Daha sonra oyun yüklendikten sonra yön tuşlarını kullanarak boşluklara düşmeden ilerleyeceksiniz. Oyun 10 bölümden oluşmaktadır. Her bölümde farklı bir macera seni bekliyor olacak. Kolay Gelsin.





    3D ATV



    29 Eylül 2012 Cumartesi

    Tek Basketçi






    Tek basketçi oyununda hareketli pota oyununda olduğu gibi potanız hareket etmekte. Ama burda siz atmaya hazır olduğunuz zaman pota duracak. Bu yüzden o oyuna göre biraz daha kolay. Oyun yüklendikten sonra ilk olarak play butonuna basarak oyuna giriş yapın. Daha sonra cinsiyetinizi seçip mouse kullanarak topu potaya atmaya çalışın. Hepinizin keyifli dakikalar geçirmesini dileriz..





    Tek Basketçi



    28 Eylül 2012 Cuma

    Yılbaşı Kıyafetleri






    Yılbaşına en iyi kıyafetlerle girmek isteyen 2 kıza yardımcı olmaya hazır mısınız? Güzel kıyafetleri deneyerek kızları yılbaşına hazır hale getirin. Mouse ile kıyafetlere tıklayıp kızın üstünde görebilirsiniz. iyi eğlenceler





    Yılbaşı Kıyafetleri



    27 Eylül 2012 Perşembe

    Sihirli Balkabağı






    Oyunumuza önce PLAY GAME yazısına sonra OK yazısına, son olarak NEXT LEVEL yazısına tıklayarak başlıyoruz.Oyunda MOUSE yardımıyla balkabağının gideceği yönü belirliyoruz ve dikenli tellerin üzerinden zıplayarak geçmesini sağlıyoruz.





    Sihirli Balkabağı



    25 Eylül 2012 Salı

    Amerikan Güreşi






    Açılan ekranda LETS WRESTLE diyoruz ve açılan ekranda ringte rakibinizi alt etmeniz gerekiyor. Sağ alt kısımda ki hareketlerden dilediğinizi mouse ile seçerek rakibinize saldırabilirsiniz. İyi eğlenceler.





    Amerikan Güreşi



    24 Eylül 2012 Pazartesi

    Lastik Köpek






    Sizlere en güzel oyunları sunmaya çalışan oyunuoyna.com sitesi olarak yeni bir oyun paylaşıyoruz. Oyun yüklendikten sonra ilk olarak Start ve Play butonlarına basın. Daha sonraki amacınız lastik köpeğin zarar almadan elmasları toplamasını sağlamak olacak. Kontrollerinizi yaparken klavyede bulunan yön tuşlarını kullanmanız gerekicek. İyi eğlenceler dileriz..





    Lastik Köpek



    20 Eylül 2012 Perşembe

    Bratz Buz Patencisi






    Soğuk günlerin yaklaşmaya başlaması ile, kış sporları da gündeme gelmeye başladı. Siz de kış sporlarından biri olan bz patenini Bratz ile yapabilirsiniz. PLAY yazısına tıkladıktan sonra 4 müzikten birini seçerek Continue yazısına tıklayın. Soldan bir ritim belirleyerek sağdaki kutucuklara kızı mouse ile sürükleyip bırakın. Tüm kutucukları doldurduktan sonra Skate yazısına tıklayarak dansı seyredin. Puanınızı dans sonunda görebilirsiniz. Kanal D Oyunları size en güzel oyunları sunmaya devam edecek. İyi eğlenceler dileriz.





    Bratz Buz Patencisi



    19 Eylül 2012 Çarşamba

    Savaş Gemileri






    Kendi imparatorluğunu korumak ve düşman gemilerini yok etmek isteyen bir kral sizden yardım bekliyor. Onun yerine geçip, bütün gemileri yok etmek için çabalamak zorundasınız. Oyun sırasında savaş geminizin zarar görmeden diğer gemilere ulaşması ve onları yok etmesi lazım. Kullanacağınız toplar onların size attığı güllelerden daha güçlü ve geminiz diğerlerine göre daha dayanaklı . Bu nedenle biraz daha şanslısınız. Oyun yüklendikten sonra New Game butonuna basın ve savaş alanı gibi bilgilerinizi seçerek oyuna devam edin. Önceden oyunu oynamış ve kaldığınız yerden devam etmek istiyorsanız da Contunie butonuna basacaksınız. Oyunda geminin kontrollerini sağlarken WADS tuş takımını kullanın. Bu sayede hareket etmiş olacaksınız. Space tuşunu veya Mouse kullanarak geminin ateş etmesini sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





    Savaş Gemileri



    17 Eylül 2012 Pazartesi

    Kıyafet Mağazası İşlet






    Artık sizin bir kıyafet mağazanız var ve bu kıyafet mağazasını siz işleteceksiniz.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Sonra SKIP yazısına tıklayıp oyuna başlıyoruz.Oyunda gelen müşteri koltuğa oturduktan sonra,müşteriye MOUSE ile tıklayıp yanına gideceksiniz ve müşteri de size hangi kıyafetten ve istediği kıyafetin hangi renginden olmasını istiyorsa gösterecek.Sizde müşterimizin istediği kıyafetin yanına gidip istediği renkte seçip müşterimize götüreceksiniz ve müşterimize vereceksiniz.Müşterimiz bir veya daha çok şey isterse oturduğu koltuktan kalkmayıp, tekrar birşeyler istiyor.Daha sonra müşterimiz kasaya gidiyor.Kasaya giden müşterimize MOUSE ile tıklıyoruz ve parasını ödeyip mağazamızdan çıkıyor.





    Kıyafet Mağazası İşlet



    16 Eylül 2012 Pazar

    Baykuş Avcısı






    Baykuş avıcı oyununda elinde bir ok ile baykuşları avlayan adama yardımcı olacaksınız. Baykuşları avlarken bir süreniz olacak. O süre ile hareket edeceksiniz. Kaç tane baykuş vurmanız gerektiği alt bölumde sürenin yanında yazıyor. Oyunda süreniz bitmeden bütün baykuşları avlamanız gerekli. Oyun yüklendikten sonra Play game ve Start butonuna basıp oyuna başlayın. Mouse yardımı ile baykuşları vurabilirsiniz..





    Baykuş Avcısı



    15 Eylül 2012 Cumartesi

    Duyulmamış Masal






    Yıllar önce çok uzak bir bölgenin balta girmemiş ormanlarında yaşayan hayvanlarımız varmış.Hayvanlarımız her gün kendilerine oynayacak bir oyun buluyorlarmış.Bu oyunda ormanda yaşayan hayvanlarımızın bulduğu bir oyun.Oyunda EKRANIN ALT KISMINDA VERİLEN NESNELERİ BİZE VERİLEN SÜRE İÇERİSİNDE BULMAYA ÇALIŞACAĞIZ.





    Duyulmamış Masal



    14 Eylül 2012 Cuma

    Jet Kaçırmaca






    Jetimizi çeşitli tuzaklardan koruyarak kaçırmaya çalışıyoruz. Oyunu yön tuşlarıyla oynayabilirsiniz. Kanal D Oyunları, iyi eğlenceler diler.





    Jet Kaçırmaca



    13 Eylül 2012 Perşembe

    Bakugan Hafıza






    "Bakugan Hafıza" oyununun yüklemesi tamamlanınca "Play" butonuna tıklayınız,ardından da zorluk seviyelerinden birini seçiniz.Kartlar karşınıza geldiğinde arkalarını çeviriniz.Gördüğünüz karakterlerin yerini unutmayınız ve diğer kartlarda eşlerini bulmaya çalışınız.Bulduğunuz eş kartlar açık kalırlar ve diğerlerini bulmanız daha da kolaylaşır.Ne kadar az tıklamayla eş kartları bulursanız o kadar çok puan kazanırsınız.İyi oyunlar...





    Bakugan Hafıza



    12 Eylül 2012 Çarşamba

    Sarışın Bebeğe Bak






    "Sarışın Bebeğe Bak" oyununda bebeği kontrol etmek için düşüncesine tıklamanız gerekmektedir.Örneğin biberonu istiyorsa düşüncesindeki biberona tıklayıp daha sonra biberona götürebilirsiniz.Sarışın bebek oyununun yüklenmesinden sonra otomatik olarak açılacaktır.Bebeği ağlatmamaya uğraşınız.İyi oyunlar...





    Sarışın Bebeğe Bak



    11 Eylül 2012 Salı

    Çikolatalı Kek Tarifi






    Lezzetli bir çikolatalı kek yapmak için şefimize yardımcı olun.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda malzeme sırasını takip ederek keki yapın.





    Çikolatalı Kek Tarifi



    10 Eylül 2012 Pazartesi

    Firari Mahkum






    Hapishaneden kaçmak için uğraşan firari mahkuma siz yardımcı olacaksınız. Onu bulunduğu yerden hareket ettirip Exit noktasına ulaştırmaya çalışacaksınız. Bunu yaparken ise sizi engellemek isteyen lazer ışıklarından korunmak zorundasınız. Aksi taktirde oyunda başarısız olabilirsiniz. Çeşitli kapıları açmak anahtarlar toplamanız gerekiyor. Onları unutmadan hareket etmelisiniz. Karakterin kontrollerini sağlamak için ise sadece mouse yardımı alacaksınız. Oyun yüklendikten sonra da Play butonuna basarak oyuna başlayacaksınız. İyi eğlenceler dileriz..





    Firari Mahkum



    7 Eylül 2012 Cuma

    Çılgın Gitarist






    Çılgın ve güzel gitaristimizi sahneye çıkması için makyajını yapıp, kıyafet seçimlerini yapıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





    Çılgın Gitarist



    6 Eylül 2012 Perşembe

    Pembe Prenses






    Pembe prenses oyunu giydirme oyunudur.Pembe prenses oyununa başlamak için PLAY yazılarına tıklıyoruz.Pembe prenses oyunu MOUSE ile oynanıyor.Pembe prensesi dilediğiniz gibi giydirdikten sonra SHOW yazısına tıklıyoruz.
    Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





    Pembe Prenses



    5 Eylül 2012 Çarşamba

    Renkli Ceket Stili






    Renk renk ceketlerle modayı baştan tasarlayın.Villasının önünde sizi bekleyen kızımıza yeni moda ceketlerden seçimler yapın ve giydirin.
    İyi Eğlenceler :)





    Renkli Ceket Stili



    4 Eylül 2012 Salı

    Davul Çalma






    Davul çalma oyununda size bir davul korosu veriliyor ve bunların davul hareketlerinide siz ayarlıyorsunuz. Korunuz sağ alt tarafta bulunuyor. Siz en üstteki panelden gelen notaları davulvulara göstereceksiniz. Bunun için onları iyi takip etmeniz gerekli. Mavi yuvarlak için Space, Sarı için E, Kırmızı için O tuşlarına basacaksınız. Bu sayede notaları davulcularınıza gösterebilirsiniz.Bu zevkli oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz





    Davul Çalma



    Maceracı Kedi






    Maceracı kedi oyununda sevimli turuncu kedi ile harika bir yola çıkacaksınız. Ormanda süt ve et toplayarak puan kazanacak, gelen hayvanlardan uzak duracaksınız. Kedinin toplamda 5 canı bulunuyor. Bu canları en iyi şekilde korumak zorundasınız. Ancak bu sayede oyunda başarılı olacaksınız. Oyunumuzu oynamak için yüklendikten sonra New game ve Start butonlarına basmanız yeterli olacaktır. Klavyedeki yön tuşlarını kullanmanız durumunda ise kediye hakim olmuş olacaksınız. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





    Maceracı Kedi



    3 Eylül 2012 Pazartesi

    Mezuniyet Günü






    Üniversiteden mezun olan kızımıza mezuniyet gününde giyeceği kıyafeti siz belirleyin.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





    Mezuniyet Günü