31 Ağustos 2012 Cuma

Lazer Atışı






Bu oyunda hayvanların düşmesini sağlamak için lazer ışını kullancaksınız. Oyunun ilk 2 3 bölümü çok kolay geçilmekte fakat ilerledikçe zorlaşacaktır. Oyun yüklendikten sonra ise Play Game(oyunu oyna)butonuna basarak oyunu başlatabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz...





Lazer Atışı



30 Ağustos 2012 Perşembe

Bahçe Güzeli






Evinin bahçesini çok seven kızımızı bahçeye uygun olarak giydirin ve aksesuarlarıyla süsleyin. Kızımızı kendi zevklerinize baştan yaratarak oyunu tamamlayabilirsiniz. Mouse ile oyunu oynayın. İyi eğlenceler dileriz.





Bahçe Güzeli



29 Ağustos 2012 Çarşamba

Sporcu Kız






Sporcu kız bahçede koşu yapmak için kıyafet seçiyor ama kararsız kaldı. Kendi spor modanızı ona yansıtın ve ona yardım etmiş olun. Oyunda hem kıyafet hem saç hemde kıyafet seçeneklerini siz değiştiriyorsunuz. Mouse ile oynanan oyunda iyi eğlenceler dileriz.





Sporcu Kız



Düşler Ülkesi Prensesi






Düşler Ülkesi Prensesi oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda SOL KÖŞEDEKİ KELEBEK ŞEKLİNDEKİ KATEGORİLERDEN seçimlerimizi yapıp DONE yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Düşler Ülkesi Prensesi



Komik Penaltı






Komik Penaltı oyununda küçük çocuklar kendi aralarında kurdukları takım ile birbirlerinin kalesine gol atmaya çalışıyor. Oyun yüklendikten sonra ilk olarak Start butonuna basıp oyuna giriş yapın. Daha sonra karakterinizi seçip oyuna başlayabilirsiniz. Karakterinizin gol atması için kale içerisinde bir yer seçiyorsunuz. Daha sonra bu yere topu atabilmek için bir çizelge kullanıyorsunuz. Bu çizelgede işaretçinizin topun hizasına gelmesini bekleyin ve hemen Space butonuna basın. Kaleye atmak istediğiniz yeri seçmek için ise yön tuşlarını kullanacaksınız. Sizde eğlenerek futbol oyunu oynamak istiyorsanız oyunumuza hemen başlayın. İyi eğlenceler dileriz..





Komik Penaltı



Mario ve Sonic Defans






Mario ve sonic iş birliği içindeler. Onlara saldıran zombileri yok etmek ve para kazanmak istiyorlar. Sizde onlarla bu savaşa katılmaya ne dersiniz? Sadece mouse yardımı ile oynayabileceğiniz oyunda düşmanlarınıza tam isabet atışı yapmaya çalışın. Dikkatli olmaya çalışmalısınız. Play butonuna basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Mario ve Sonic Defans



Kış Evi






Kış evi oyununda yapmanız gereken soğuk ve karlı bir yerde bulunan evin dekorasyonunu yapmak. Oyunda dekorasyonu yapabilmeniz için mouse kullanmalısınız. Bu sayede eşyaları istediğiniz gibi oynatabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra kendiliğinden açılması sizin işinizi kolaylaştıracaktır. İyi eğlenceler dileriz...





Kış Evi



Yemek Sepeti






Okula giderken ailelerin hazırlayıp size verdiği beslenme çantasını siz hazırlamak ister misiniz? Oyunda beslenme çantası hazırlarken hamburgerler ve sandviçler kullanıyor, meyve ve içecek koymayı da unutmamalısınız. Play butonuna basarak oyuna başlayın. Sağ taraftaki panelden beslenme çantanızın içine neler koyabileceğinizi görebilirsiniz. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Yemek Sepeti



Katil Arabalar






Katil arabalar oyununda arabaların hepsi insanları ezmek için görevlendirilmiş ve sizde onları yönlendirensiniz. Onları hızlandıracak ve insanları parçalayın. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basıp oyuna giriş yapın. Yönlendirmelerinizi yapmak için mouse yardımı almalısınız. Bu sayede arabaları hareket ettirebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz...





Katil Arabalar