30 Eylül 2012 Pazar

3D ATV






En güzel heyecan dolu oyunları karşınıza getirmeye devam ediyoruz. Bu sefer ki maceramıza atv motoru ile devam ediyoruz. Üç boyutlu atv motoru ile maceraya atılıyoruz. Oyuna başlamak için " START GAME " butonunu kullanın. Daha sonra oyun yüklendikten sonra yön tuşlarını kullanarak boşluklara düşmeden ilerleyeceksiniz. Oyun 10 bölümden oluşmaktadır. Her bölümde farklı bir macera seni bekliyor olacak. Kolay Gelsin.





3D ATV



29 Eylül 2012 Cumartesi

Tek Basketçi






Tek basketçi oyununda hareketli pota oyununda olduğu gibi potanız hareket etmekte. Ama burda siz atmaya hazır olduğunuz zaman pota duracak. Bu yüzden o oyuna göre biraz daha kolay. Oyun yüklendikten sonra ilk olarak play butonuna basarak oyuna giriş yapın. Daha sonra cinsiyetinizi seçip mouse kullanarak topu potaya atmaya çalışın. Hepinizin keyifli dakikalar geçirmesini dileriz..





Tek Basketçi



28 Eylül 2012 Cuma

Yılbaşı Kıyafetleri






Yılbaşına en iyi kıyafetlerle girmek isteyen 2 kıza yardımcı olmaya hazır mısınız? Güzel kıyafetleri deneyerek kızları yılbaşına hazır hale getirin. Mouse ile kıyafetlere tıklayıp kızın üstünde görebilirsiniz. iyi eğlenceler





Yılbaşı Kıyafetleri



27 Eylül 2012 Perşembe

Sihirli Balkabağı






Oyunumuza önce PLAY GAME yazısına sonra OK yazısına, son olarak NEXT LEVEL yazısına tıklayarak başlıyoruz.Oyunda MOUSE yardımıyla balkabağının gideceği yönü belirliyoruz ve dikenli tellerin üzerinden zıplayarak geçmesini sağlıyoruz.





Sihirli Balkabağı



25 Eylül 2012 Salı

Amerikan Güreşi






Açılan ekranda LETS WRESTLE diyoruz ve açılan ekranda ringte rakibinizi alt etmeniz gerekiyor. Sağ alt kısımda ki hareketlerden dilediğinizi mouse ile seçerek rakibinize saldırabilirsiniz. İyi eğlenceler.





Amerikan Güreşi



24 Eylül 2012 Pazartesi

Lastik Köpek






Sizlere en güzel oyunları sunmaya çalışan oyunuoyna.com sitesi olarak yeni bir oyun paylaşıyoruz. Oyun yüklendikten sonra ilk olarak Start ve Play butonlarına basın. Daha sonraki amacınız lastik köpeğin zarar almadan elmasları toplamasını sağlamak olacak. Kontrollerinizi yaparken klavyede bulunan yön tuşlarını kullanmanız gerekicek. İyi eğlenceler dileriz..





Lastik Köpek



20 Eylül 2012 Perşembe

Bratz Buz Patencisi






Soğuk günlerin yaklaşmaya başlaması ile, kış sporları da gündeme gelmeye başladı. Siz de kış sporlarından biri olan bz patenini Bratz ile yapabilirsiniz. PLAY yazısına tıkladıktan sonra 4 müzikten birini seçerek Continue yazısına tıklayın. Soldan bir ritim belirleyerek sağdaki kutucuklara kızı mouse ile sürükleyip bırakın. Tüm kutucukları doldurduktan sonra Skate yazısına tıklayarak dansı seyredin. Puanınızı dans sonunda görebilirsiniz. Kanal D Oyunları size en güzel oyunları sunmaya devam edecek. İyi eğlenceler dileriz.





Bratz Buz Patencisi



19 Eylül 2012 Çarşamba

Savaş Gemileri






Kendi imparatorluğunu korumak ve düşman gemilerini yok etmek isteyen bir kral sizden yardım bekliyor. Onun yerine geçip, bütün gemileri yok etmek için çabalamak zorundasınız. Oyun sırasında savaş geminizin zarar görmeden diğer gemilere ulaşması ve onları yok etmesi lazım. Kullanacağınız toplar onların size attığı güllelerden daha güçlü ve geminiz diğerlerine göre daha dayanaklı . Bu nedenle biraz daha şanslısınız. Oyun yüklendikten sonra New Game butonuna basın ve savaş alanı gibi bilgilerinizi seçerek oyuna devam edin. Önceden oyunu oynamış ve kaldığınız yerden devam etmek istiyorsanız da Contunie butonuna basacaksınız. Oyunda geminin kontrollerini sağlarken WADS tuş takımını kullanın. Bu sayede hareket etmiş olacaksınız. Space tuşunu veya Mouse kullanarak geminin ateş etmesini sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Savaş Gemileri



17 Eylül 2012 Pazartesi

Kıyafet Mağazası İşlet






Artık sizin bir kıyafet mağazanız var ve bu kıyafet mağazasını siz işleteceksiniz.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Sonra SKIP yazısına tıklayıp oyuna başlıyoruz.Oyunda gelen müşteri koltuğa oturduktan sonra,müşteriye MOUSE ile tıklayıp yanına gideceksiniz ve müşteri de size hangi kıyafetten ve istediği kıyafetin hangi renginden olmasını istiyorsa gösterecek.Sizde müşterimizin istediği kıyafetin yanına gidip istediği renkte seçip müşterimize götüreceksiniz ve müşterimize vereceksiniz.Müşterimiz bir veya daha çok şey isterse oturduğu koltuktan kalkmayıp, tekrar birşeyler istiyor.Daha sonra müşterimiz kasaya gidiyor.Kasaya giden müşterimize MOUSE ile tıklıyoruz ve parasını ödeyip mağazamızdan çıkıyor.





Kıyafet Mağazası İşlet



16 Eylül 2012 Pazar

Baykuş Avcısı






Baykuş avıcı oyununda elinde bir ok ile baykuşları avlayan adama yardımcı olacaksınız. Baykuşları avlarken bir süreniz olacak. O süre ile hareket edeceksiniz. Kaç tane baykuş vurmanız gerektiği alt bölumde sürenin yanında yazıyor. Oyunda süreniz bitmeden bütün baykuşları avlamanız gerekli. Oyun yüklendikten sonra Play game ve Start butonuna basıp oyuna başlayın. Mouse yardımı ile baykuşları vurabilirsiniz..





Baykuş Avcısı



15 Eylül 2012 Cumartesi

Duyulmamış Masal






Yıllar önce çok uzak bir bölgenin balta girmemiş ormanlarında yaşayan hayvanlarımız varmış.Hayvanlarımız her gün kendilerine oynayacak bir oyun buluyorlarmış.Bu oyunda ormanda yaşayan hayvanlarımızın bulduğu bir oyun.Oyunda EKRANIN ALT KISMINDA VERİLEN NESNELERİ BİZE VERİLEN SÜRE İÇERİSİNDE BULMAYA ÇALIŞACAĞIZ.





Duyulmamış Masal



14 Eylül 2012 Cuma

Jet Kaçırmaca






Jetimizi çeşitli tuzaklardan koruyarak kaçırmaya çalışıyoruz. Oyunu yön tuşlarıyla oynayabilirsiniz. Kanal D Oyunları, iyi eğlenceler diler.





Jet Kaçırmaca



13 Eylül 2012 Perşembe

Bakugan Hafıza






"Bakugan Hafıza" oyununun yüklemesi tamamlanınca "Play" butonuna tıklayınız,ardından da zorluk seviyelerinden birini seçiniz.Kartlar karşınıza geldiğinde arkalarını çeviriniz.Gördüğünüz karakterlerin yerini unutmayınız ve diğer kartlarda eşlerini bulmaya çalışınız.Bulduğunuz eş kartlar açık kalırlar ve diğerlerini bulmanız daha da kolaylaşır.Ne kadar az tıklamayla eş kartları bulursanız o kadar çok puan kazanırsınız.İyi oyunlar...





Bakugan Hafıza



12 Eylül 2012 Çarşamba

Sarışın Bebeğe Bak






"Sarışın Bebeğe Bak" oyununda bebeği kontrol etmek için düşüncesine tıklamanız gerekmektedir.Örneğin biberonu istiyorsa düşüncesindeki biberona tıklayıp daha sonra biberona götürebilirsiniz.Sarışın bebek oyununun yüklenmesinden sonra otomatik olarak açılacaktır.Bebeği ağlatmamaya uğraşınız.İyi oyunlar...





Sarışın Bebeğe Bak



11 Eylül 2012 Salı

Çikolatalı Kek Tarifi






Lezzetli bir çikolatalı kek yapmak için şefimize yardımcı olun.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda malzeme sırasını takip ederek keki yapın.





Çikolatalı Kek Tarifi



10 Eylül 2012 Pazartesi

Firari Mahkum






Hapishaneden kaçmak için uğraşan firari mahkuma siz yardımcı olacaksınız. Onu bulunduğu yerden hareket ettirip Exit noktasına ulaştırmaya çalışacaksınız. Bunu yaparken ise sizi engellemek isteyen lazer ışıklarından korunmak zorundasınız. Aksi taktirde oyunda başarısız olabilirsiniz. Çeşitli kapıları açmak anahtarlar toplamanız gerekiyor. Onları unutmadan hareket etmelisiniz. Karakterin kontrollerini sağlamak için ise sadece mouse yardımı alacaksınız. Oyun yüklendikten sonra da Play butonuna basarak oyuna başlayacaksınız. İyi eğlenceler dileriz..





Firari Mahkum



7 Eylül 2012 Cuma

Çılgın Gitarist






Çılgın ve güzel gitaristimizi sahneye çıkması için makyajını yapıp, kıyafet seçimlerini yapıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Çılgın Gitarist



6 Eylül 2012 Perşembe

Pembe Prenses






Pembe prenses oyunu giydirme oyunudur.Pembe prenses oyununa başlamak için PLAY yazılarına tıklıyoruz.Pembe prenses oyunu MOUSE ile oynanıyor.Pembe prensesi dilediğiniz gibi giydirdikten sonra SHOW yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Pembe Prenses



5 Eylül 2012 Çarşamba

Renkli Ceket Stili






Renk renk ceketlerle modayı baştan tasarlayın.Villasının önünde sizi bekleyen kızımıza yeni moda ceketlerden seçimler yapın ve giydirin.
İyi Eğlenceler :)





Renkli Ceket Stili



4 Eylül 2012 Salı

Davul Çalma






Davul çalma oyununda size bir davul korosu veriliyor ve bunların davul hareketlerinide siz ayarlıyorsunuz. Korunuz sağ alt tarafta bulunuyor. Siz en üstteki panelden gelen notaları davulvulara göstereceksiniz. Bunun için onları iyi takip etmeniz gerekli. Mavi yuvarlak için Space, Sarı için E, Kırmızı için O tuşlarına basacaksınız. Bu sayede notaları davulcularınıza gösterebilirsiniz.Bu zevkli oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz





Davul Çalma



Maceracı Kedi






Maceracı kedi oyununda sevimli turuncu kedi ile harika bir yola çıkacaksınız. Ormanda süt ve et toplayarak puan kazanacak, gelen hayvanlardan uzak duracaksınız. Kedinin toplamda 5 canı bulunuyor. Bu canları en iyi şekilde korumak zorundasınız. Ancak bu sayede oyunda başarılı olacaksınız. Oyunumuzu oynamak için yüklendikten sonra New game ve Start butonlarına basmanız yeterli olacaktır. Klavyedeki yön tuşlarını kullanmanız durumunda ise kediye hakim olmuş olacaksınız. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Maceracı Kedi



3 Eylül 2012 Pazartesi

Mezuniyet Günü






Üniversiteden mezun olan kızımıza mezuniyet gününde giyeceği kıyafeti siz belirleyin.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Mezuniyet Günü



2 Eylül 2012 Pazar

Angry Birds Space






Klasikleşen beceri oyunlardan olan Angry Birds ilk önce iphone gibi telefonlarda oynanmaya başlamıştı. Daha sonra sizlerin ilgisi, sitemizde de her türlü oyunlarının yer almasını sağladı. Bu oyunda da sizlere kuşları veriyoruz ve devrilmesi gereken kaleyi kuşlarla devirmenizi istiyoruz. Bunun içinde kuşların hız ve yön ayarlarını yapmak size kalıyor. Mouse yardımı ile oynanan oyun yüklendikten sonra çinçe yazan kelimelere tıklayıp oyuna başlayabiliyorsunuz. Daha sonra bölüm seçerek oyunun ana sayfasına giriş yapacaksınız. İyi eğlenceler dileriz..





Angry Birds Space



1 Eylül 2012 Cumartesi

Tehlikeli Bölge






Tehlikeli bölge oyununda zombilerle dolu bir ortama giriyorsunuz. Size saldıran zombilerin hepsinin yok olması gerekli. Sizde ona bu konuda yardımcı olmak zorundasınız. Oyunda güzel görsellikler kullanılmış olması sizi tehlikeli bölgenin içinde hissettirecek. Oyunda gelen zombilere elinizdeki silahla ateş etmek için mouse yardımı alacaksınız. Silahınızın şarjörleri bittiğinde kendiliğinden yenilerken biraz bekleyebilirsiniz. Play butonuna basarak oyunumuza giriş yapabilir ve bu heyecana ortak olabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Tehlikeli Bölge